Mega zomeravontuur in Abu Dhabi

Wist je dat je Abu Dhabi het hele jaar door kan bezoeken? Samen met onze partner en Midden-Oosten expert Travelworld delen we hier de leukste reistips and favoriete plekjes voor een geslaagde zomervakantie!

 

Spetterend waterplezier

Abu Dhabi is een topbestemming voor families, met tal van attracties en bezienswaardigheden voor jong en oud. Een van onze favorieten is Yas Waterworld, pretpark en waterpark in één. Met meer dan 40 glijbanen en spetterende waterattracties voor waaghalzen en speelvogels van alle leeftijden is dit de ideale verkoeling tijdens de zomermaanden!

Ook de fantastische beachclubs brengen je die gelukzalige mix van zon, zee en strand. Op Saadiyat Island liggen tal van tophotels aan het mooiste strand van het Arabische schiereiland.

 

Binnenpret

Al dat zonnenkloppen beu? Nergens ter wereld vind je meer binnenattracties per vierkante meter dan in Abu Dhabi. Maak een rit op de snelste rollercoaster ter wereld in het unieke Ferrari World. Ga op bezoek bij Tom & Jerry in Warner Bros World, het grootste overdekte pretpark ter wereld.

Shop ‘til you drop? Dan mag je de gigantische Yas Mall met bijna 400 winkels en 60 restaurants zeker niet overslaan. Abu Dhabi weet ook cultuurliefhebbers te bekoren met het recent geopende Louvre, het grootste Franse kunstproject buiten Europa.

 

Even herbronnen?

Weelderige oases, verlaten eilanden, mysterieuze mangroves en indrukwekkende natuurreservaten. Je zou het misschien niet meteen verwachten, maar ook voor natuurpracht ben je in Abu Dhabi aan het juiste adres.

Te voet, met de fiets of te paard? Al kajakkend, snorkelend of duikend? Zowel te land, ter zee als in de lucht kom je ogen tekort. Wil je ontsnappen aan de drukte van stad? Combineer je verblijf dan met een verblijf in de woestijn of in de mangroves, omgeven door bescherm en weelderig groen.

Neem contact op met je reisagent en plan je volgende trip naar Abu Dhabi

Vorige
Vorige

Oceania Cruises: Gastronomie als mantra

Volgende
Volgende

Explora Journeys: Cruises voor non-cruisers